Honlapkészítés veled

A lehető legjobb helyen jársz, ha kockázat nélkül szeretnél egy prémium minőségű weboldalt!

Honlap egy nap alatt?

Pontosan! Ez egy intenzív közös munka, egy előre kijelölt napon, ahol 12 óra alatt közösen megépítjük a honlapodat! Nem csak egy szuper weboldalad lesz a nap végére, de a megfelelő tudás is, hogy a jövőben ne kelljen több tízezret fizetned fejlesztésekért.

Miért jó ez nekem?

A honlapkészítés nem kell hogy hosszú, idegörlő folyamat legyen. Az esetek nagy részében a végeláthatatlan egyeztetések, és egymás után rohangálások miatt húzódik el egy projekt, és sokszor emiatt is marad félbe.

Ezzel a szolgáltatással, tervezhető, időhatékony, fejfájás mentes módon valósul meg a honlapod.

Kinek ajánlom?

Mindenkinek aki szeretné mihamarabb pénzre váltani a honlapját. Részese lenni a folyamatnak, aki nem csak egy készterméket szeretne, hanem tudást is mellé. Valós időben tudunk reagálni a felmerülő kérdésekre, ötletekre, hogy valóban olyan legyen az oldal amilyet elképzeltél.

Én pedig ott leszek és segítek, hogy olyan is legyen, ami bevételt termel! 🙂

Hogyan működik?

Kijelölünk egy olyan napot amit mindketten rátudunk szánni a közös munkára, akár hétvégén is. Ezt követi a felkészülési időszak: Kapsz tőlem egy nagyon részletes kérdőívet, ezt mindneképpen ki kell töltened a közös munka előtt, hisz ez alapján tudsz felkészülni.

Én pedig közben előkészítem a terepet: lefoglalom a domain címed, elvégzem a szükséges szerver és webhelybeállításokat. A kijelölt napon pedig reggel 9 és este 9 között megépítjük a honlapod.

Mit kapsz a pénzedért?

Egy általad választott prémium minőségű sablont, profi bővítményekkel, GDPR adatvédelmi tájékoztató mintát. Teljes figyelmet: 12 órán át csak veled és a projekteddel foglalkozom. Renegeteg tudást, jó hangulatú közös munkát! 100%-os pénzvisszafizetési garanciát!

Mennyibe fog ez kerülni nekem?

Az egynapos honlapkészítés szolgáltatásom ára fix bruttó 220 ezer Ft, amit egyösszegben kell a projekt elején kifizetni. Van azonban egy erős biztosíték:

A közös munka végén, ha nem vagy megelégedve az eredménnyel visszakapod a teljes összeget! Nincs veszteni valód!

Sok hasonló, szuper weboldal készült már el egy nap alatt

 

…és sok hasonló szuper weboldal készült már el egy nap alatt

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen sablonok közül választhatok?

A StudioPress WordPress sablonjai közül választhatod ki a neked tetszőt. Mindegyik sablonra igaz, hogy könnyen megtanulható, biztonságos, stabil, és kedved szerint alakítható.

Mi van, ha nem azt kaptam amit vártam?

Az átadástól számított, 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Ha nem azt kaptad amit szerettél volna, leveszem a honlapot, és visszautalom a pénzed. Ha velem üzemeltetsz egyéves pénzvisszafizetési garanciát vállalok!

Nincs tárhelyem és domain címem, segítesz?

Örömmel! Még ingyenes tanácsadást is adok, hogy mire érdemes figyelni a tárhely és domain cím választásnál. Sőt, akár rám is bízhatod a honlapod üzemeltetését.

Mennyi időre van szükségünk, hogy felkészüljünk?

A közös munkát egy körülbelül 3-4 hetes felkészülési időszak előzi meg. Ez idő alatt bármikor megkereshetsz, ha kérdéseid lennének! 🙂

Hol zajlik majd a közös munka?

A közös honlapkészítést távmunkában, videóhívással ( Google Meet) oldjuk meg. Sok holnap készült így el sikeresen és kényelmesen, és még covid biztos is 🙂

És a projekt után? Segítesz?

Persze! Bátran vedd fel velem a kapcsolatot!

Mi fér bele egy napba, mi nem?

Ami nem fér bele

  • Webáruházak építése
  • Bonyolult, komplex kalkulátorok
  • Különleges, vagy egyedi grafikai terv alapján készült design
  • Többnyelvű weboldalak
  • Minden más, komolyabb kódolást igénylő feladat.

Nincs mit veszítened, rendeld meg!

irj-nekem-uzenetet

Ki vagyok? Miért tudok segíteni neked?